lauantai 31. maaliskuuta 2012

Synkkää kevät fotailua

Kesä alkaa jo pikkuhiljaa jollottomaan, mutta lähiaikoina lumen sulaessa on ulkoilma ollut kivan ankea ja sumuinen. Viime viikonloppuna olin DJ ystäväni Juhanan (aka DJ Heat) luona tampereella harrastelemassa toista mukavaa harrastustani DJ miksausta. Viikon loppuna heitettiin kahdentunnin comeback setti In Trance -nettiradiosta. Noin vuosi sitten aloitimme Juhanan kanssa miksailemaan nettiin musiikkia itsemme ja muitten iloksi. Teimme joka toinen perjantai lähetyksen, mutta nyt se projekti jäi kellumaan ennen viime kesää armeijani ja muitten kiireitten vuoksi. Nyt kuitenkin ollaan kummatkin hankittu DJ controllerit ja päästy taas miksailun makuun :D

Minulla oli tietysti myös kamera mukana viikonloppuna ja yhdellä ruuan haku reissulla innostuin kuvaamaan. Keli oli mukavan synkkä ja sumuinen, joten kuviin sai mukavasti hienoa ankeutta.


Unknown fellow

Unknown fellow

Step to the outdoorDirty street

Step to the outdoor                                                                            Dirty street

Waiting

Waiting

Street lights

Street lights




Myöhemmin illalla Juhana innostui rämpyttelemään akustista. Soittelun jälkeen heti mieleeni tuli monta hienoa visiota ottaa makro kuvia kitarasta. Kitara oli sängyn päällä joten sain lisävaloa helposti yöpöydän pienestä mutta vahvasta lampusta. Kuvista tuli hienon skarppeja. Varsinkin kun muokkasin ne mustavalkoiseksi.

Strings

Strings

Fretboard

Fretboard

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti