tiistai 3. tammikuuta 2012

Urbaania salamointia

Valokuvaaminen on aina kivaa, kun ei lähtiessä tiedä minkälaista lopputulosta tulee vaikka olisikin selvät suunitelmat ja visiot päässä. Illalla lähdetiin isoveljen kanssa kuvaamaan pitkällä valotuksella maisemia, mutta päädyttinkin tekemään aivan jotain muuta vanhan tehtaan lastaus/purku sillalle.

Miljöö paikassa oli mielenkiintoinen. Graffiteja seinillä ja tyhjiä spay -maalipurkkeja lojumassa pitkin tunkkausta maata. Heti mieleen tuli kaikki lapsuuden hullut ajat kun leikki vanhoissa, rähnäisissä ja mielenkiintoisissa betonipunkkereissa.  

Urban potrait

Urban potrait

Kuvan näpäytin yhdellä salamalla vasemmalta päin. Tarkennus oli lähinnä hakuammuntaa vaikka kamerassa olikin tarkennusvalo.


Comparison

Comparison


Tässä vertailu otoksissa kuvasin toisen kuvan kahdella ja toisen yhdellä salamalla. Tässä hyvin näkyy miten salamat tuovat erilaista ilmettä kuvaan. Varjoista huomaa hyvin miten asettelin kuvaan salamat. Vasemman puoleisessa salamassa teho oli 1/2 ja oikeassa 1/4.


Wet city lights

Wet city lights


Vihdoin sain oman bokehi kuvan otettua. Kuva on otettu auton lasin läpi johon on lumi sulanut hienosti. Pisarat  mielestäni antaa jotain muutakin katseltavaa kun pelkät valopallot. 

2 kommenttia:

  1. Hei, tykkään valtavasti varsinkin tän postauksen kuvista! Sopivan rososta meininkiä. Täytyy seurailla tätä blogia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Lisää postauksia tulee kuha aina inti lomilta pääsee kuvailee :D

      Poista