sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi Vuosi 2011-2012

Hyvää uuttavuotta 2012!!

Päätin aukaista blogini kivasti näin vuoden vaihteessa. Vietin siis vuodenvaihteeni Aholansaaressa Tahkovuoren lähettyvillä. Saaresa oli yhden rippikoululeirin lisäksi noin 40-50 körttinuorta. Iloista meininkiä oli koko ajan ja kuviakin tuli räpsittyä samalla mitalla.

Mukanani oli koko kamera settini sateenvarjoja myöten vaikka en niitä loppujen lopuksi tarvinnut. Suostuin tekemään pienen valokuvaamaan nuorien yty-lehden haastateltavia. Samalla innostuin kehittelemään uusia ideoita yhden salaman voimin. 

Work

Work


Tässä kuvassa laitoin salaman näppäimistön päälle ja langattomasti annoin lisävaloa näytölle. Alkuperäinen kuva oli kovasti ylivalouttunut, mutta onneksi raw tekniikka pelasti kuvan. 

Thinking

Thinking 


Salaman asetin läppärin taakse jolloin sain jyrkän varjon kasvoihin. Muokkasin vain lopuksi mustavalkoiseksi ja säädin "clarity" adobe photoshop lightroomista hieman miinuksen puolelle, että seesteisyys tulisi esiin.


Box of light

Box of light


Ystäväni sai idean pandoran laatikosta ja aloimme heti kehittelemään oivaa kuvaa. Asetimme salaman laatikon pohjalle ja läsäytimme salaman suoraan mallin silmille.

Lisää ottamani kuvia löytyy omasta Flickr sivustoltani http://www.flickr.com/photos/comapre/

1 kommentti: